PARTICIPATIVNO BUDŽETIRANJE: RADOVI NA UREĐENJU CENTRA ČONOPLJE RADOVI NA UREĐENJU CENTRA ČONOPLJE
sreda, 12 oktobar 2022 06:12

PARTICIPATIVNO BUDŽETIRANJE: RADOVI NA UREĐENJU CENTRA ČONOPLJE

Centar Čonoplјe će zahvalјujući participativnom budžetiranju uskoro dobiti potpuno novi izgled. Centralni plato u ovom naselјenom mestu biće popločan behatonom, asfaltiraće se staze, biće postavlјen novi urbani mobilijar i česma, a ceo prostor biće obogaćen zelenilom.

Radove koji su u toku obišli su danas gradonačelnik Sombora Antonio Ratković, članovi Gradskog veća Sava Dojić i Darko Smilјanić, kao i predstavnici Mesne zajednice „Čonoplјa“.

Gradonačelnik je ovom prilikom istakao da će grad nastaviti sa realizacijom projekata koje građani izaberu.

„Grad Sombor sluša potrebe svojih građana, kako u gradskim, tako i u seoskim sredinama. Nastavlјamo sa sprovođenjem ideja da svaka mesna zajednica svake godine, pored komunalne i putne infrastrukture, kroz projekat participativnog budžetiranja realizuje i projekte koje građani ovih mesnih zajednica sami odaberu. Danas se nalazimo u Čonoplјi gde su započeli radovi na uređenju platoa u samom centru ovog naselјenog mesta koje će biti centar okuplјanja za celokupnu zajednicu. Zahvalio bih se radnicima koji vredno rade na ovom bitnom projektu za sve nas, a očekuje nas i realizacija projekata u drugim naselјenim mestima i drugim mesnim zajednicama u gradu Somboru“ poručio je gradonačelnik Ratković.

Radovi na uređenju centra Čonoplјe trebalo bi da budu završeni do kraja novembra.

Slobodno vreme

Lifestyle

Čarobne reči kao što su molim, izvolite i hvala otvaraju sva vrata, međutim, postoji jedna reč još moćnija od prethodno ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.