OD ČETVRTKA RADOVI NA RASKRSNICI STAPARSKOG PUTA I OBILAZNICE OD ČETVRTKA RADOVI NA RASKRSNICI STAPARSKOG PUTA I OBILAZNICE
sreda, 05 oktobar 2022 06:11

OD ČETVRTKA RADOVI NA RASKRSNICI STAPARSKOG PUTA I OBILAZNICE

U četvrtak, 6. oktobra, u Somboru će početi radovi na rekonstrukciji raskrsnice Staparskog puta i obilaznice koja spaja Apatinski put i industrijsku zonu. Zbog radova će na ovoj raskrsnici biti postavlјena posebna saobraćajna signalizacija, te se upozoravaju vozači da budu dodatno oprezni na ovoj lokaciji.

Rekonstrukciju raskrsnice izvodi kompanija „Vojput“, a investitor je JP „Putevi Srbije“. Planirano je da radovi budu završeni za trideset dana.

Slobodno vreme

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.