"PALI" KRIJUMČARI U Somboru uhapšen dvojac sa 14.300 LITARA NAFTE, 27.000 EVRA I SKORO 3 MILIONA DINARA "PALI" KRIJUMČARI U Somboru uhapšen dvojac sa 14.300 LITARA NAFTE, 27.000 EVRA I SKORO 3 MILIONA DINARA
subota, 01 oktobar 2022 06:27

"PALI" KRIJUMČARI U Somboru uhapšen dvojac sa 14.300 LITARA NAFTE, 27.000 EVRA I SKORO 3 MILIONA DINARA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su B. G. (40) iz Srbije i Z. K. (49) državljanina Bosne i Hercegovine, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljeno skladištenje robe jer su pretresom stanova i drugih prostorija koje su koristili osumnjičeni na pet lokacija na teritoriji Sombora pronašli i privremeno oduzeli oko 14.300 litara naftnih derivata, 27.445 evra, 140 dolara i 2.760.880 dinara i mobilni telefon.

Akcija u kojoj su pored policije učestvovali i pripadnici Jedinice za bezbednost na rekama, Policijske uprave u Somboru, Uprave kriminalističke policije i Žandarmerije po nalogu Osnovnog suda u Somboru Z. K. i B. G. određeno je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu, dok će za isto krivično delo protiv još jednog četrdesetosmogodišnjeg muškarca, biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Izvor: Blic

Slobodno vreme

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.