U Somboru u petak sajam zapošlјavanja U Somboru u petak sajam zapošlјavanja
sreda, 21 septembar 2022 05:23

U Somboru u petak sajam zapošlјavanja

Somborska filijala Nacionalne službe za zapošlјavanje organizuje u petak sajam zapošlјavanja u tom gradu na kojem će 28 poslodavaca ponuditi više od 500 slobodnih radnih mesta.

Najveća je ponuda radnih mesta u proizvodnji i to u oblasti tekstilne, metalske i gumarske industrije a biće traženi i administrativni radnici, veterinari, trgovci, vozači svih kategorija, kondukteri i radnici u uslužnim delatnostima.
Na štandu NSZ poslodavci i nezaposelni će moći da dobiju informacije o aktuelnim programima zapošlјavanja.

Izvor: Dnevnik.rs

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.