Žofi Horvat iz Kajak kulba Bezdan najbolja u pionirskoj/kadetskoj konkurenciji na Prvenstvu Srbije Žofi Horvat iz Kajak kulba Bezdan najbolja u pionirskoj/kadetskoj konkurenciji na Prvenstvu Srbije
utorak, 20 septembar 2022 04:45

Žofi Horvat iz Kajak kulba Bezdan najbolja u pionirskoj/kadetskoj konkurenciji na Prvenstvu Srbije

 

Protekle nedelje, na Adi Ciganliji u Beogradu održano je prvenstvo Srbije u kajaku. Među učesnicima je bio i Kajak klub Dunav iz Bezdana. Bezdanci su bili superiorni u sve tri omladinske kategorije.

U pionirskoj konkurenciji osvojili su devet medalja i ekipno prvo mesto. Žofi Horvat je bila najbolja na 500 i hiljadu metara, dok je Anja Loknar bila druga u obe trke. Zajedno u paru one su trijumfovale na 1.000 metara. Vuk Perović je bio drugi na 500 metara, a Vladimir Čapo treći na duplo dužoj deonici. Perović i Čapo zajedno u paru bili su najbolji na hiljadu metara. Prvo mesto na istoj deonici osvojio je i četverac Perović/Čapo/Štaub/Kolar.

Žofi Horvat je dominirala i u kadetskoj konkurenciji. Osvojila je tri zlatne medalje u pojedinačkoj konkurenciji na 200, 500 i hiljadu metara. Eleonora Nađ je osvojila srebro (1.000m) i bronzu (500m).

U muškoj konkurenciji Mihajlo Dadić je bio treći na 200m, dok je četverac Dadić/Perović/Čapo/Kolar osvojio zlato na najdužoj stazi. U juniorskoj konkurenciji Nikolas Andrić je bio drugi (1.000m), treći na (500m), dok je u paru sa Dadićem bio treći na 200m. Dženifer Bošnjak je bila druga na hiljadu metara, a Eleonora Nađ treća.

Bez plasmana su ostali Levente Kevago koji je bio osmi na 500 i 1.000 metara, Dadić je imao šesto vreme (200m) u juniorskoj konkurenciji, kao i Dženifer Bošnjak na 500m odnosno Eleonora Nađ na 200m.

Bošnjak i Nađ u paru na najkraćoj deonici imali su peto prolazno vreme.

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Prevare su u porastu. Prema Federalnoj trgovinskoj komisiji (FTC), ljudi su izgubili 10 milijardi dolara zbog prevara u ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.