AKCIJA DOBROVOLjNOG DAVANJA KRVI 21. SEPTEMBRA AKCIJA DOBROVOLjNOG DAVANJA KRVI 21. SEPTEMBRA
utorak, 20 septembar 2022 04:43

AKCIJA DOBROVOLjNOG DAVANJA KRVI 21. SEPTEMBRA

Zavod za transfuziju krvi Vojvodine i Crveni krst Sombor, u sredu, 21. septembra, organizuju akciju dobrovolјnog davanja krvi. Akcija će se odvijati u terminu od 09.00 do 13.00 časova u prostorijama Centra za edukaciju Crvenog krsta Sombor, na adresi Apatinski put broj 19.

Crveni krst poziva sve sugrađane (od 18 do 65 godina), koje su zdrave i dobro se osećaju, da se odazovu na akciju davanja krvi.

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.