MEMORIJALNI MEĐUNARODNI KARATE TURNIR „IGOR ANĐELKOVIĆ“ OTVORIO SEZONU TAKMIČENЈA U GRADSKOJ HALI „MOSTONGA“ MEMORIJALNI MEĐUNARODNI KARATE TURNIR „IGOR ANĐELKOVIĆ“ OTVORIO SEZONU TAKMIČENЈA U GRADSKOJ HALI „MOSTONGA“
ponedeljak, 19 septembar 2022 11:02

MEMORIJALNI MEĐUNARODNI KARATE TURNIR „IGOR ANĐELKOVIĆ“ OTVORIO SEZONU TAKMIČENЈA U GRADSKOJ HALI „MOSTONGA“

Memorijalni međunarodni karate turnir „Igor Anđelković“ 25. put okupio je mlade karatiste na turnir koji je danas otvorio novu takmičarsku sezonu u Gradskoj hali „Mostonga“ u Somboru.

Učešće na takmičenju uzelo je 14 klubova iz Beograda, Novog Sada, Kovačice, Crvenke, Lazareva, Sečnja, Budisave, Alibunara, Sombora, kao i tri kluba iz Republike Hrvatske.

Prisutne je pozdravio predsednik Karate saveza Vojvodine prof. dr Strahinja Tepavčević, poželevši učesnicima da im turnir ostane u sećanju ne samo po medalјama, nego i da steknu nova prijatelјstva koja će da traju.
Međunarodni turnir zvanično je otvorio gradonačelnik Sombora Antonio Ratković, ukazavši da je Sombor grad koji duže od jednog veka neguje tradiciju sportske sredine i doprinosi razvoju sporta već više od dva veka.
„Iako ne može svako od vas da ode sa ovog takmičenja iz Sombora kao šampion, ili barem sa nekom od medalјa, želim svima vama da se u našem gradu dobro osećate, da imate fer borbe, da tokom takmičenja vlada dobra atmosfera i da iz Sombora u svoje gradove ponesete najlepše uspomene i sećanje na jedan grad koji će vam uvek i nesebečino raširiti ruke dobrodošlice“, poručio je gradonačelnik učesnicima.

Turnir se održava u čast prerano preminulog karatiste Igora Anđelkovića koji je bio vrhunski takmičar somborskog kluba. Organizator Memorijala „Igor Anđelković“ je Karate klub „Ravangrad“, uz podršku Karate saveza Vojvodine i Karate federacije Srbije, kao i Grada Sombora.

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.