Šahisti Poleta upisali prvu pobedu, Ajkule preuzele vrh Šahisti Poleta upisali prvu pobedu, Ajkule preuzele vrh
sreda, 14 septembar 2022 06:03

Šahisti Poleta upisali prvu pobedu, Ajkule preuzele vrh

 

Šahisti Poleta u osmom kolu “Bačke lige Subotica 2022” ostvarili su prvu prvenstvenu pobedu. Rastinci su na gostovanju savladali Zaki Jožef iz Stare Moravice sa 3.5:2.5. Lalić, Divnić i Marinković su savladali svoje protivnike, dok je Perić remizirao. Poraze su pretrpeli Veinović i Alavanja.

Ovom pobedom Poletovci su prepustili fenjerašku poziciju ekipi iz Gornjeg Brega. Ovog vikenda su slobodni, dok ih narednog očekuje meč sa ekipom iz Gornjeg Brega, što će biti prilika za osvajanje novih bodova. U derbiju kola “Severno – Bačke zonske lige 2022” Ravangradske ajkule su pobedile neporaženi Prigrevački šahovski klub sa 4.5:1.5. Poene za somborski tim su obezbedili Kolompar, Kurčubić i Milojičić, dok su Babić, Šljukić i Glamuzina osvojili po pola boda. Ovom pobedom “Ajkule” su preuzili lidersku poziciju na tabeli.

U somborskom duelu Bezdan je bio bolji od Bačkog Brega sa 5.5:0.5, a Aleksa Šantić je izgubio od Radničkog iz Tornjoša sa 4:2. Ovog vikenda Bezdan dočekuje Radnički (Tornjoš), a Bački Breg ekipu Žednika. Aleksa Šantić gostuje u Prigrevici, dok će Ravangradske ajkule odmeriti snage sa ekipom Miljo Vujović iz Crvenke.

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Astrolozi veruju da zvezde igraju veliku ulogu u tome kako se dvoje ljudi slažu. Dok su neki znakovi kompatibilni i u nj...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.