SEDNICA GRADSKOG VEĆA: GRAĐANI MOGU DA SE PRIJAVE ZA MERE ENERGETSKE SANACIJE DO 19. SEPTEMBRA GRAĐANI MOGU DA SE PRIJAVE ZA MERE ENERGETSKE SANACIJE DO 19. SEPTEMBRA
utorak, 13 septembar 2022 06:23

SEDNICA GRADSKOG VEĆA: GRAĐANI MOGU DA SE PRIJAVE ZA MERE ENERGETSKE SANACIJE DO 19. SEPTEMBRA

Gradsko veće grada Sombora održalo je danas 117. sednicu na čijem dnevnom redu su se našle četiri tačke.

Između ostalog, doneta je odluka o produženju roka prijave za subvencionisanje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova do 19. septembra.

Svi građani koji su zainteresovani da dobiju sredstva za subvencionisanje ugradnje PVC prozora i vrata, izolacije spolјnjih zidova, podova ili krovnog pokrivača, ugradnje novih kotlova za grejanje, ugradnje nove cevne grejne mreže i radijatora, ugradnje toplotnih pumpi ili subvencionisanje ugradnje solarnih kolektora za centralnu pripremu sanitarne tople vode, mogu da se prijave na javni poziv koji je otvoren do 19.09.2022. godine.
Javni poziv u kome su informacije o potrebnoj dokumentaciji i načinu prijave dostupan je na sledećem linku:

Javni poziv za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova koje se odnose na unapređenje termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnju solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošne tople vode na teritoriji Grada Sombora za 2022. godinu

Za sve dodatne informacije možete se obratiti pozivom na broj 025/468-267, ili elektronskim putem na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Slobodno vreme

Lifestyle

Cene u Grčkoj u 2024. prate trend u Evropi i kao i u svim drugim zemljama, i ove godine su neznatno više nego prethodnih...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.