Strava i užas na Čonopljanskom jezeru: Mrtve ribe na sve strane, ispucala zemlja, prizor apokaliptičan Strava i užas na Čonopljanskom jezeru: Mrtve ribe na sve strane, ispucala zemlja, prizor apokaliptičan
ponedeljak, 12 septembar 2022 07:58

Strava i užas na Čonopljanskom jezeru: Mrtve ribe na sve strane, ispucala zemlja, prizor apokaliptičan

"Situacija je alarmantna, jezero je presušilo i dosta ribe je uginulo"

Isušena i ispucala zemlja, voda plitka i mutna poput bare, skeleti mrtvih riba nasukani na obalu. Ne, nije reč o nekim apokaliptičnim predskazanjima, već o našoj stvarnosti o kojoj svedoče fotografije zabeležene na obalama Čonopljanskog jezera nadomak Sombora.

- Situacija je alarmantna. Jezero je presušilo i dosta ribe je uginulo - upozoravaju čitaoci Telegrafa koji situaciju sa ovim jezerom prate nekoliko prethodnih godina.

Čonopljansko jezero je veštačko jezero nastalo osamdesetih godina prošlog veka, kada je tamošnje poljoprivredno preduzeće pripremalo sisteme za navodnjavanje.

Izvor: Telegraf

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.