„DDOR OLIMPIJSKA STAZA“ – PROMOCIJA OLIMPIJSKIH VREDNOSTI U SUBOTU U SOMBORU „DDOR OLIMPIJSKA STAZA“ – PROMOCIJA OLIMPIJSKIH VREDNOSTI U SUBOTU U SOMBORU
petak, 09 septembar 2022 06:02

„DDOR OLIMPIJSKA STAZA“ – PROMOCIJA OLIMPIJSKIH VREDNOSTI U SUBOTU U SOMBORU

Sombor će u subotu biti domaćin manifestacije „DDOR Olimpijska staza“ koju organizuju Grad Sombor, Olimpijski komitet Srbije i kompanija „DDOR osiguranje“, sa cilјem promocije olimpijskih vrednosti i takmičarskog duha.

Svako ko je zainteresovan da nauči nešto više o olimpijzmu i olimpijskim vrednostima, uspesima naših Olimpijaca i da da podršku našim olimpijcima na putu ka Parizu, u subotu, 10. septembra, na Trgu Svetog Đorđa u Somboru može da uzme učešće u manifestaciji.

„Olimpijska staza“ će kroz pet zanimlјivih poligona koje uklјučuju kviz znanja, poligon spretnosti i igre memorije, voditi učesnike koji mogu da se prijave kao pojedinci, u parovima ili grupi do pet osoba. Pravo učešća ima svako od 7 do 77 godina, a za učešće mogu da se prijave onlajn ili na licu mesta. Za maloletna lica potrebna je saglasnost roditelјa/staratelјa.

Svi učesnici „Olimpijske staze“ dobiće pravila takmičenja, posebno dizajniraane majice, poklon pakete kompanije „DDOR“, a za najuspešnije pripremlјene su vredne nagrade.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Sibirska aronija (Aronia melanocarpa), u Srbiji je poznata i kao sibirska borovnica. Ceđenjem ovih bobica, dobija se ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.