Besplatna savetovanja Psihozona u Somboru Besplatna savetovanja Psihozona u Somboru
sreda, 07 septembar 2022 06:29

Besplatna savetovanja Psihozona u Somboru

Centar za individualni razvoj i unapređenje društva ,,PSIHOZON,, Iz Sombora tokom septembra i oktobra organizuje besplatna savetovanja i psihoterapije za odrasle i mlade. Navedene aktivnosti se realizuju u okviru Lokalnog akcionog plana za mlade za 2022. godinu uz podršku Grada Sombora .
U Centru za individulani razvoj i unapređenje društva ,,Psihozon,, u Somboru u toku je besplatno psihološko savetovalište za mlade i odrasle i trajaće do kraja oktobra, a kako u ovom centru kažu najvažnije je da osobe koje osete da imaju problem razgovaraju i da se ne plaše da podele svoja osećanja.

,,Ono što skreće pažnju je to da je anksioznost u porastu,panični napadi,porodični problem,partnerski,kod mladih se susrećemo i sa ozbiljnijom problematikom što se tiče samopovredjivanja…,,rekla je Saša Stijšić, psiholog i psihoterapeut u Centru za individualni razvoj i unapređenje društva ,,PSIHOZON,, Sombor.

U centru ,,Psihozon,, ističu da je sve više mladih koji se javljaju psihologu radi konsultacija .

,,Kod odraslih je drugačije,ali mlađi su otvoreniji i slobodniji.Svakako su se neke stvari promenile sa Koronom i ljudi se polako osnažuju da pričaju sa psihologom i psihoterapeutom.,,rekla je Saša Stijšić,psiholog i psihoterapeut u Centru za individualni razvoj i unapređenje društva ,,PSIHOZON,, u Somboru.

Savetovalište za mlade i odrasle će raditi isključivo na principu zakazivanja.

Broj osoba koje će moći biti uključene u besplatno savetovalište tokom septembra i oktobra je ograničen. U savetovalištu se mogu dobiti usluge psihološkog savetovanja, psihoterapije, psihodijagnostike, profesionalne orijentacije i druge stručne usluge, psihologa i psihoterapeuta pre svega.

Izvor: RTV

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.