utorak, 06 septembar 2022 07:25

GRAĐANI MOGU DA SE PRIJAVE ZA MERE ENERGETSKE SANACIJE DO 12. SEPTEMBRA

Javni poziv za sufinansiranje mera energetske sanacije, porodičnih kuća i stanova koje se odnose na unapređenje termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnju solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošne tople vode na teritoriji grada Sombora za 2022. godinu, koji je raspisan 08.08.2022. godine, produžen je do 12.09.2022. godine, do kada zainteresovani sugrađani mogu da podnesu prijavu na Javni poziv.

Svi građani koji su zainteresovani za ugradnju PVC prozora i vrata, izolaciju spolјnjih zidova, podova ili krovnog pokrivača, ugradnju novih kotlova za grejanje, ugradnju nove cevne grejne mreže i radijatora, ugradnju toplotnih pumpi ili ugradnju solarnih kolektora za centralnu pripremu sanitarne tople vode, o javnom pozivu i potrebnoj dokumentaciji mogu da se nađu na sledećem linku:
Javni poziv za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova koje se odnose na unapređenje termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnju solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošne tople vode na teritoriji Grada Sombora za 2022. godinu

Za sve dodatne informacije možete se obratiti pozivom na broj 025/468-267, ili elektronskim putem na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Slobodno vreme

Lifestyle

Cene u Grčkoj u 2024. prate trend u Evropi i kao i u svim drugim zemljama, i ove godine su neznatno više nego prethodnih...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.