POKRAJINSKI SEKRETAR ZA SPORT POSETIO RVAČKI KAMP U GRADSKOJ HALI „MOSTONGA“ RVAČKI KAMP U GRADSKOJ HALI „MOSTONGA“
petak, 19 avgust 2022 09:32

POKRAJINSKI SEKRETAR ZA SPORT POSETIO RVAČKI KAMP U GRADSKOJ HALI „MOSTONGA“

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta, gradonačelnik Sombora Antonio Ratković i članica Gradskog veća za oblast omladine, sporta, dece i zdravstva Antonija Nađ Kosanović posetili su danas Gradsku halu „Mostonga“, gde je u toku Godišnji letnji kamp Rvačkog saveza Vojvodine.

Kamp je namenjen perspektivnim mladim rvačima uzrasta od 13 do 15 godina, koji tokom boravka u Somboru imaju priliku da steknu nova znanja i veštine, vođeni vrhunskim sportskim stručnjacima u ovoj oblasti, kao i da razmene iskustva sa vršnjacima iz drugih gradova.

Organizator kampa je Rvački savez Vojvodine, a u njemu učestvuje 25 dece iz Sente, Kanjiže, Subotice, Pančeva, Novog Sada, Bačke Palanke i domaćina Sombora.

Učesnike kampa na današnjem treningu posetili su i predsednik Rvačkog saveza Vojvodine Robert Molnar, sekretar Rvačkog saveza Vojvodine Slaven Dokmanac i predsednik Sportskog saveza grada Sombora Zoran Bojić.

Godišnji letnji kamp Rvačkog saveza Vojvodine traje od 12. do 19. avgusta.

Slobodno vreme

Lifestyle

 Kako god to danas izgledalo, sa vremenske distance od 30, 40 i više godina, u bivšoj Jugoslaviji vozili su se različiti...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.