subota, 06 avgust 2022 08:46

Policija u Somboru otkrila 776 saobraćajnih prekršaja

Policija u Somboru, u akciji pojačane kontrole saobraćaja, sprovedenoj od 29. jula do 2. avgusta, kontrolisala je 1.657 učesnika u saobraćaju i otkrila 776 saobraćajnih prekršaja.
Najviše vozača, njih 415 sankcionisano je zbog prekoračenja brzine kretanja, dok 190 vozača i putnika nije koristilo sigurnosni pojas.

Saobraćajna policija iz saobraćaja je isključila 19 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a zadržan je i jedan vozač pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Sankcionisano je i 47 vozača koji su tokom vožnje koristili mobilni telefon, kao i 5 koji su nepropisno prevozili decu.

Apelujemo na vozače da budu odgovorni prema sebi i drugima, da poštuju ograničenje brzine, koriste sigurnosni pojas, kao i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

Takođe, apelujemo i na sve ostale učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Izvor: RTV

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.