TURNIR U ODBOJCI NA PESKU TOKOM VIKENDA NA TRGU SVETOG TROJSTVA TURNIR U ODBOJCI NA PESKU TOKOM VIKENDA NA TRGU SVETOG TROJSTVA
četvrtak, 04 avgust 2022 07:51

TURNIR U ODBOJCI NA PESKU TOKOM VIKENDA NA TRGU SVETOG TROJSTVA

Grad Sombor osmi put je domaćin turnira u odbojci na pesku, a publika će ponovo imati priliku da prati vrhunske mečeve profesionalnog i rekreativnog beach volley turnira u jedinstvenom ambijentu samog centra grada.
U toku je priprema terena na Trgu Svetog Trojstva, a radove je danas obišla članica Gradskog veća za oblast omladine, dece, sporta i zdravstva Antonija Nađ Kosanović.

Profesionalni turnir će se održati 6. i 7. avgusta, a mečevi će se igrati i u toku dana i pod reflektorima, po čemu je ovaj turnir jedinstven u Srbiji. Od 8. do 10. avgusta organizuje se i rekreativni turnir, gde se pored domaćih ekipa očekuju i ekipe iz inostranstva.

Rakreativni turnir će se igrati u periodu od 17 do 22.30 časova, a profesionalni od 12 časova do 23 časa.
Ispred organizatora Miloš Aleksić istakao je da se očekuje jak turnir u obe konkurencije. „Na turniru se očekuje učešće svih najbolјih parova iz Srbije u muškoj i ženskoj konkurenciji, dolaze reprezentativci Srbije i reprezentativke, čak ćemo imati i domaće predstavnike, što je jako pohvalno za nas i mislimo da će biti odličan turnir. Trudimo se maksimalno u organizaciji i ovim putem pozivamo sve gledaoce da dođu“ poručio je Aleksić.

Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • Banoffee Pie

    Deserti 01. 08. 2022.

    Banoffee Pie Sastojci: biskvit: 400g banane 225g ili 4 jajeta 225g suncokretovog ulja 300g šećera 240g brašna 7g praška za pecivo prstohvat soli kašičica[…]

    Read more...