subota, 30 jul 2022 06:27

NOVE INVESTICIJE U GRADSKOJ HALI “MOSTONGA“

Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković, zajedno sa članicom Gradskog veća Antonijom Nađ Kosanović i direktorom Sportskog centra „Soko“ Darkom Kosanovićem, posetio je danas  Gradsku halu „Mostonga“ u kojoj je i ove godine tokom letnje pauze nastavljeno sa obnovom ovog sportskog objekta.

U velikoj sali radi se na postavci novog parketa, renovira se svlačionica u kojoj će se nalaziti domaće ekipe tokom održavanja takmičenja, a izvode se i radovi na dve VIP  lože.

Gradonačelnik je ovom prilikom istakao da će Gradska hala dobiti kompletno novi i puno lepši izgled, na radost svih korisnika. „Trenutno se radi na postavci novog parketa u Gradskoj hali  Mostonga. Celu ovu investiciju finansiraju Grad Sombor i Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu. Nakon zamene rasvete, nakon kompletnog uređenja zidova na ovoj hali i ostalih radova, ovo je još jedna veoma bitna investicija“ rekao je Ratković.

Postavka novog parketa u velikoj sali trebala bi da se završi za desetak dana, gde će biti iscrtani tereni za rukomet, košarku i odbojku. Sredstva za uređenje svlačionice i VIP loža obezbedio je Sportski centar „Soko“.

 

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.