sreda, 27 jul 2022 06:09

Somboled rekonstruiše kompleks mlekare u Somboru - U planu dve nove proizvodne hale

Grad Sombor oglasio je javnu prezentaciju urbanističkog projekta za rekonstrukciju i izgradnju kompleksa mlekare u krugu fabrike Somboled doo u Somboru.

Investitor je Somboled, a obrađivač plana AE Projekt centar iz Sombora.

Novoplanirani objekti koji se dograđuju i izgrađuju su u funkciji postojeće industrijske proizvodnje, kaže se u projektu.

U planu je izgradnja nove upravne zgrade, proizvodne hale na 1.033 m2 i još jedne proizvodne hale sa pasarelom, zatim, objekta za lager paleta, skladišta gotiovih proizvoda sa hladnjačom, magacina ambalaže, a dogradiće se rezervoar i objekat za pripremu vode. U planu je i parking sa 82 mesta.

Pre toga za uklanjanje je određeno uklanjanje postojeće upravne zgrade, magacina, topionice sireva, kancelarija, kuhinje i više pomoćnih zgrada.

izvor:ekapija.com

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.