petak, 01 jul 2022 08:13

SJAJNI REZULTATI SOMBORSKIH ĐAKA NA REPUBLIČKOM TAKMIČENJU IZ TEHNIKE I TEHNOLOGIJE

Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković i načelnik Odeljenja za obrazovanje Gradske uprave Goran Todorić upriličili su danas prijem za đake i mentore, koji su predstavljali Sombor i ostvarili sjajne rezultate na 62. Republičkom takmičenju iz nastavnog  predmeta Tehnika i tehnologija u školskoj 2021/2022. godini.

Gradonačelnik je čestitao učenicima i njihovim mentorima na ostvarenim rezultatima, istakavši da su njihovi uspesi ponos za ceo Grad Sombor.

Na prijemu su prisustvovali učenici Ksenija Budimir (drugo mesto), Monika Postići (drugo mesto u kategoriji aviomodelarstvo), Miroslav Brančić (drugo mesto u kategoriji automodelarstvo) i M.K. (treće mesto u kategoriji raketnomodelarstvo), kao i mentori nastavnici Miloš Mišćević i Aleksandra Radulović iz OŠ „Nikola Vukićević“ Sombor, Slađana Grozdanović iz OŠ „Bratstvo-jedinstvo“ Sombor i iz ŠOSO „Vuk Karadžić“ Sombor Dario Marić i Marijana Bugarski, predsednica Aktiva nastavnika tehnike i tehnologije ZBO.

Učenici su ovom prilikom preneli utiske koje je na njih ostavilo proteklo takmičenje, a tokom sastanka, učesnici su razgovarali i o planovima, projektima i novim investicijama u obrazovanje.

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.