sreda, 29 jun 2022 07:17

Tri medalje za plivače PK “Sombor”

Proteklog vikenda, na Otvorenom bazenu Sportsko-rekreativnog centra “Strelište” u Pančevu, održan je Plivački miting pod nazivom “Karneval Pančeva 2022”.

Učešće u takmičenju je uzelo 205 takmičara iz 17 plivačkih klubova Srbije, a svoje predstavnike imao je i Plivački klub “Sombor”.

Tri medalje u Sombor doneli su: Filip Ćurčić – prvo mesto u disciplini 100m prsno i drugo mesto u disciplini 100m slobodno, dok je Pavle Ćurčić osvojio prvo mesto u disciplini 50m prsno.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.