petak, 24 jun 2022 08:18

Član Gradskog veća za oblast finansija i privrede Sava Dojić obišao je danas, zajedno sa predsednicima i sekretarima mesnih zajednica „Stapar“, „Selenča“ i „Stara Selenča“ lokacije gde su završeni projekti participativnog budžetiranja za 2022. godin

Član Gradskog veća za oblast finansija i privrede Sava Dojić obišao je danas, zajedno sa predsednicima i sekretarima mesnih zajednica „Stapar“, „Selenča“ i „Stara Selenča“ lokacije gde su završeni projekti participativnog  budžetiranja za 2022. godinu.

U Mesnoj zajednici „Stapar“ izgrađeno je novo dečije igralište u centralnom seoskom parku, u mesnoj zajednici „Selenča“ kompletno je rekonstruisan krov zgrade doma kulture u Čičovima, a u Mesnoj zajednici „Stara Selenča“ završena je rekonstrukcija fasade doma kulture na Bukovcu.

Ovo je druga godina zaredom kako lokalna samouprava, putem participativnog budžetiranja, realizuje po jedan projekat za svaku mesnu zajednicu na teritoriji Grada Sombora, a koji su odabrali građani glasanjem koje je organizovano tokom 2021. godine.

 

Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti