Pucnjava u blizini prihvatnog centra za migrante u Somboru, jedna osoba ranjena Pucnjava u blizini prihvatnog centra za migrante u Somboru, jedna osoba ranjena
petak, 24 jun 2022 06:10

Pucnjava u blizini prihvatnog centra za migrante u Somboru, jedna osoba ranjena

U somborskom naselju Šikara, u blizini prihvatnog centra za migrante, u ranim poslepodnevnim satima došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja, a jedna osoba je ranjena, potvrđeno je za N1 u policijskoj upravi Sombor. Kako je za N1 rečeno u policiji, prvo je došlo do tuče među migrantima, a potom je upotrebljeno i oružje.

Na snimku koji je dostavljen redakciji N1 vidi se grupa od nekoliko desetina migranata u neposrednoj blizini prihvatnog centra, i čuju se četiri hica iz vatrenog oružja.

Prema nezvaničnim informacijama, reč je o obračunu različitih grupa migranata, koji je eskalirao u sredu uveče u naselju Šikara.

Prema nepotvrđenim informacijama, prilikom prvog okršaja upotrebljeno je hladno oružuje, a na teren je tada izašla ekipa hitne pomoći i policijska patrola.

Izvor: N1

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.