četvrtak, 23 jun 2022 07:40

MILION DINARA ZA NEGOVANJE ŽENSKOG STVARALAŠTVA Sombor raspisao Javni poziv za sugrađanke

Grad Sombor raspisao je Javni poziv za sufinansiranje projektnih aktivnosti od značaja za unapređenje i razvoj ženskog preduzetništva na teritoriji Grada Sombora u 2022. godini.

Putem ovog javnog poziva Grad će podržati udruženja i privredne subjekte čiji je osnivač i zakonski zastupnik žena, u aktivnostima koje se tiču poljoprivredne proizvodnje ili negovanja ženskog stvaralaštva. U gradskom budžetu za ovaj javni poziv obezbeđena su sredstva u ukupnom iznosu od 1.000.000,00 dinara, a maksimalan iznos po jednoj prijavi je 200.000,00 dinara.

Takođe, raspisan je i Javni poziv za sufinansiranje projektnih aktivnosti od značaja za unapređenje i razvoj starih i umetničkih zanata na teritoriji Grada Sombora u 2022. godini, kojim će Grad Sombor podržati udruženja i privredne subjekte koji se bave starim i umetničkim zanatima. Za ovaj Javni poziv izdvojena su ukupna sredstva u iznosu od 1.000.000,00 dinara, a maksimalan iznos sredstava po jednoj prijavi je je 200.000,00 dinara. Više o uslovima i načinu prijave možete da pogledati na ovom linku.

Javni pozivi otvoreni su do 5. jula 2022. godine, do kada je rok da se dostave prijave, prenosi portal Vojvodina uživo.

izvor:blic.rs

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.