četvrtak, 09 jun 2022 07:06

OBAVEŠTENJE ZA GRAĐANE U VEZI SA JAVNIM POZIVOM ZA DODELU SUBVENCIJA ZA KUPOVINU NOVIH BICIKALA

Zbog velikog broja pristiglih prijava na Javni poziv za dodelu subvencija za kupovinu novih bicikala, građanima koji stanuju na teritoriji Grada Sombora, završava se Javni poziv, te molimo sugrađane da više ne predaju prijave za kupovinu bicikala.

U narednim danima biće objavljena preliminarna lista potencijalnih korisnika subvencija za kupovinu novih bicikala.

Zahvaljujemo se građanima što prate aktivnosti Saveta za bezbednost saobraćaja Grada Sombora i pozivamo da i dalje učestvuju u različitim akcijama, javnim pozivima, koje gradski Savet za bezbednost saobraćaja organizuje.

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.