utorak, 10 maj 2022 06:55

U junu 30. Pozorišni maraton u Somboru

Narodno pozorište Sombor će od 7. juna organizovati 30. Pozorišni maraton.

U pojedinačnoj prodaji, cena ulaznica za sve predstave iznosi 13.500,00 dinara, dok su za sve ljubitelje pripremljeni i kompleti karata sa popustima.

Komplet br. 1 – ulaznice za sve predstave i besplatnu ulaznicu za premijeru predstave „Mileva“ 10.000,00 dinara.

Komplet br. 2 – ulaznice za sve predstave i besplatnu ulaznicu za premijeru predstave “Mileva” (bez predstava za decu) 9.040,00 dinara.

Komplet br. 3 – ulaznice za sve predstave od 22.00 časa i kasnije 2.800,00 dinara.

Komplet br. 4 – ulaznice za sve predstave za decu 960,00 dinara.

Rezervacije i prodaja kompleta počinje od danas, 9. maja na biletarnici Narodnog pozorišta Sombor, dok će rezervacije i prodaja pojedinačnih ulaznica početi 23. maja.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.