subota, 07 maj 2022 08:30

Savet za bezbednost saobraćaja Grada Sombora poklanja 120 autosedišta

Savet za bezbednost saobraćaja Grada Sombora upućuje javni poziv roditeljima/starateljima dece rođene u 2021. i 2022. godini, ukoliko im je potrebno autosedište, da se prijave slanjem podataka na mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Uslovi za dobijanje besplatnog autosedišta su sledeći:

– Da je dete rođeno u 2021. ili 2022. godini
– Da stanuje na teritoriji Grada Sombora
– Da nije prethodno već dobilo na poklon sedište

U mejlu treba navesti sledeće podatke:

– Ime i prezime roditelja/staratelja
– Adresa stanovanja
– Kontakt telefon
– Datum rođenja deteta

Ovaj javni poziv otvoren je od danas u 12 časova do 10. maja u 12 časova.

Prijavu šalje roditelj ili staratelj, a slanjem jednog mejla može se dobiti jedno sedište. Prvih 120 prijavljenih, koji ispunjavaju sve uslove, biće obavešteni o vremenu i mestu preuzimanja autosedišta.

Savet nabavku autosedišta finansira preko naplate kazni nesavesnim vozačima.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Otkako su naučnici 2013. prvi put u italijanskoj regiji Apulija pronašli ksilelu fastidiosu, bakteriju koja raste u tkiv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.