četvrtak, 05 maj 2022 05:37

U POJAČANOJ KONTROLI SAOBRAĆAJA OTKRIVENO 1.397 PREKRŠAJA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru, u akciji pojačane kontrole saobraćaja, održanoj od 21. aprila do 3. maja, kontrolisali su ukupno 4.520 učesnika u saobraćaju i otkrili 1.397 saobraćajnih prekršaja.

Najviše vozača, 711 sankcionisano je zbog prekoračenja brzine kretanja, a 367 vozača i putnika zbog nekorišćenja sigurnosnog pojasa.

Iz saobraćaja je isključen 81 vozač, zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a dvoje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci je zadržano.

Sankcionisana su i 94 vozača koji su tokom vožnje koristili mobilni telefon, kao i 10 zbog nepropisnog prevoza dece.

Policija apeluje na vozače da budu odgovorni prema sebi i drugima, da poštuju ograničenje brzine, koriste sigurnosni pojas, kao i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola. Takođe, apeluju i na sve ostale učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Prevare su u porastu. Prema Federalnoj trgovinskoj komisiji (FTC), ljudi su izgubili 10 milijardi dolara zbog prevara u ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.