četvrtak, 31 mart 2022 15:38

Novo ime, poznato mesto: Bez šale – čekamo vas u STOP SHOP-u u Somboru

STOP SHOP ritejl park Sombor, austrijske kompanije IMMOFINANZ, od 1. do 3. aprila obeležava početak rada u novom odelu, uz sjajnu ponudu domaćih i svetskih brendova, zabavu za sve generacije, sportski i muzički program.

STOP SHOP je za taj vikend pripremio zanimljive poklone i dodatna iznenađenja za sve posetioce. Takođe, nije šala, popularni brendovi su od 1. do 3. aprila pripremili brojne popuste i akcije, a za dobru atmosferu će se pobrinuti DJ.

Somborce i njihove goste koji tih dana dođu na otvaranje STOP SHOP-a čeka popularni izazov penjanja na veštačku stenu, pod budnim okom sigurnosnog tima i uz primenjene zaštitne mere. Najodvažniji posetioci koji se okušaju u ovoj adrenalinskoj aktivnosti mogu poslati fotografije sa penjanja na Facebook nalog ritejl parka i tako konkurisati za zanimljive poklone. Mališane će tokom tog vikenda zabavljati klovnovi sa balonima. Tu su i sportske aktivnosti i kreativne radionice na kojima će najmlađi kroz igru učiti o timskom duhu i disciplini.

STOP SHOP Sombor je povodom otvaranja organizovao jedan zanimljiv konkurs pod nazivom „Oživi STOP SHOP maskotu“ na Facebooku. Stručni žiri će izabrati najkreativniji crtež i ime za maskotu ovog ritejl parka, a autora čeka poklon vaučer u vrednosti od 500 evra.

Podsećamo da su STOP SHOP ritejl parkovi su bezbedni i u skladu sa međunarodnim standardima po sertifikatu švedskog Centra za bezbednu kupovinu (SSC). Sve informacije o aktivnostima i ponudi STOP SHOP-ova u Srbiji možete naći na sajtu www.stop-shop.com, Facebook i Instagram profilima centra.

Novo ime, poznato mesto – čekamo vas u STOP SHOP-u Sombor.

Slobodno vreme

Lifestyle

Još od drevnih civilizacija poput Egipta, Kine, Indije i Japana, brojevi su bili povezani s magičnim moćima i smatralo s...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.