sreda, 30 mart 2022 05:15

USPORITE PORED ŠKOLE: Postavka displeja u Somboru

NOVI digitalni brzinski displeji u zonama vrtića u Vojvođanskoj ulici i XII vojvođanske udarne brigade postavljeni su Somboru, u zoni škole u Gakovu, a u narednom periodu sledi postavka displeja u zonama škola i u drugim naseljenim mestima.
Sredstva za postavku displeja obezbedili su Savet za bezbednost saobraćaja grada Sombora i Pokrajinski sekretarijat za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj, a za izradu projektno-tehničke dokumentacije, sredstva je obezbedio Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu.

Brzinski displeji u zonama škola i vrtića pokazuju brzinu kojom se vozilo kreće i osmehom zahvaljuju vozaču koji ide dozvoljenom brzinom, odnosno upozoravaju vozača da uspori ukoliko se kreće većom brzinom od dozvoljene.

Savet za bebednost saobraćaja grada Sombora postavljanjem brzinskih displeja i uređenjem zona škola želi preventivno da deluje na sve učesnike u saobraćaju, jer svakako da nisu cilj represivne mere. Sve akcije koje Savet sprovodi finansiraju se iz naplate kazni nesavesnim vozačima.

izvor:novosti.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ono što se u prodavnicama prodaje kao ulje od tartufa, uglavnom nema mnogo veze s ovim vrstama gljiva. Štaviše, neretko ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.