utorak, 01 mart 2022 06:39

SEDNICA GRADSKOG VEĆA: PRIHVAĆENI IZVEŠTAJI O REALIZACIJI PROJEKATA KOJE JE GRAD FINANSIRAO PUTEM JAVNIH POZIVA U 2021. GODINI

Gradsko veće grada Sombora danas je održalo 89. sednicu na čijem dnevnom redu se našlo 18 tačaka.

Između ostalog, članovi Gradskog veća usvojili su Odluku o pristupu realizaciji projekta „Izgradnja poveznog cevovoda pijaće vode između naselja Bezdan i Kolut za potrebe vodosnabdevanja naselja Kolut“. Kako bi stanovnici Koluta u svojim domovima imali zdravu pijaću vodu, u prethodnom periodu završena je izgradnja stanice za prečišćavanje vode u ovom naseljenom mestu, a završni korak za dobijanje zdrave pijaće vode jeste izgradnja dovodnika koji će vodu dopremati iz Bezdana. Za sufinansiranje realizacije ovog projekta Grad Sombor konkurisaće na konkurs Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo.

Na 89. sednici Gradsko veće prihvatilo je izveštaje o realizovanoj finansijskoj podršci udruženjima iz budžetskih sredstava putem Javnog poziva za finansiranje ili sufinansiranje programa ili projekata udruženja građana koja neguju identitet nacionalnih manjina – nacionalnih zajednica u 2021. godini, kao i o realizovanoj finansijskoj podršci udruženjima putem Javnog poziva za finansiranje i sufinansiranje projekata i programa za realizaciju Lokalnog akcionog plana Roma u 2021. godini.

 

Slobodno vreme

Lifestyle

  Sibirska aronija (Aronia melanocarpa), u Srbiji je poznata i kao sibirska borovnica. Ceđenjem ovih bobica, dobija se ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.