subota, 19 februar 2022 07:05

Predstava „Jasmin na stranputici” za 8. mart u Kulturnom centru „Laza Kostić”

Povodom Međunarodnog dana žena, 8. marta Kulturni centar „Laza Kostić”, u saradnji sa Pozorištem Slavija organizuje predstavu „Jasmin na stranputici” Ljiljane Lašić.

Glumačku ekipu čine legendarne glumice našeg glumišta Ljiljana Lašić i Rada Đuričin, kao i Danijel Kovačević, zvezda filmova „Jazavac pred sudom”, „Južni vetar”, „Kao rani mraz”, kao i serija „Senke nad Balkanom”, „Crveni mesec”, „Jugoslovenka” i „Državni službenik”.

Ulaznice, po ceni od 500 dinara, zainteresovana publika može nabaviti u Kulturnom centru „Laza Kostić”, radnim danima od 10 do 13 časova, počevši od ponedeljka 21. 2. 2022. godine, a na dan predstave od 17 časova do početka.

Svim damama koje dođu na izvođenje predstave, biće podeljeni prigodni pokloni koje je izradila slamarska sekcija Bunjevačkog kola.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Sibirska aronija (Aronia melanocarpa), u Srbiji je poznata i kao sibirska borovnica. Ceđenjem ovih bobica, dobija se ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.