četvrtak, 10 februar 2022 08:44

SEDNICA GRADSKOG VEĆA: USVOJEN PROGRAM DRUŠTVENE BRIGE ZA ZDRAVLJE STANOVNIŠTVA

Gradsko veće grada Sombora, u utorak, 8. februara, održalo je 86. sednicu na čijem dnevnom redu se našlo 17 tačaka.

Između ostalog, članovi Gradskog veća usvojili su Program društvene brige za zdravlje stanovništva na teritoriji Grada Sombora – Program primarne zdravstvene zaštite Doma zdravlja „dr Đorđe Lazić“ Sombor tokom 2022. godine. Ovaj program obuhvata mere za obezbeđivanje i sprovođenje zdravstvene zaštite od interesa za građane na teritoriji Grada Sombora, kojima se stvaraju uslovi za bolju dostupnost i pristupačnost u korišćenju zdravstvene zaštite na primarnom nivou. U okviru programa definisani su i posebni programi koji su usmereni na unapređenje dentalnog zdravlja; unapređenje kvaliteta zdravstvenih usluga; i ravnomernu pristupačnost i dostupnost zdravstvenih usluga.

Na 86. sednici Gradsko veće je prihvatilo predlog za dodelu Povelje grada Sombora za 2022. godinu, kao i Izveštaj o realizovanoj finansijskoj podršci putem javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata i programa iz oblasti socijalne i zdravstvene zaštite u 2021. godini.

 

Slobodno vreme

Lifestyle

  Sibirska aronija (Aronia melanocarpa), u Srbiji je poznata i kao sibirska borovnica. Ceđenjem ovih bobica, dobija se ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.