utorak, 08 februar 2022 08:15

Podeljeno 250 odličja na 45. Međunarodnom sajmu peradarstva

Prethodnog vikenda je u Somboru održan 45. po redu Međunarodni sajam peradarstva, manifestacija koja je najveća ovog tipa u čitavoj jugoistočnoj Evropi. U Gradskoj hali „Mostonga“ u prethodna tri dana posetioci su mogli da vide oko 2500 različitih eksponata.

Predsednik Saveza odgajivača sitnih životinja Srbije, ali i direktor Sajma, naveo je da je ove godine na Sajmu učestvovalo oko 300 izlagača iz Srbije i Crne Gore, a da se zbog epidemioloških mera nisu mogli pridružiti oni iz regiona.

U okviru ove manifestacije, održan je i drugi Memorijal „Prim. dr Zoran Parčetić – Nona“.

U završnom delu manifestacije podeljeno je 250 odličja, prema rasama i kategorijama, a dodeljeno je i 20 titula majstora odgajivača sitnih životinja u Srbiji.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Vlakna su veoma važna za redovnu defekaciju, a jedan od najboljih načina da se vlakna unose u organizam je putem hrane. ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.