četvrtak, 13 januar 2022 07:43

ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA KROVA BIBLIOTEKE U ČONOPLJI

Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković, sa saradnicima, obišao je danas zrgadu biblioteke u Čonoplji povodom završetka radova na rekonstrukciji krova.

Rekonstrukciju su inicirali meštani ovog naseljenog mesta tokom procesa participativnog budžetiranja 2019. godine, tada ovaj predlog nije izglasan za realizaciju, ali, kako je gradonačelnik istakao, lokalna samouprava ga je prepoznala kao veoma bitan za ovo naseljeno mesto.

„Shvatili smo koliko je ovo bitno za sve stanovnike Čonoplje, te smo odlučili krajem prošle godine da izdvojimo sredstva za za rekonstrukciju krova. Dogovorili smo da u narednom periodu, kada vremenski uslovi budu dozvolili, uradimo i fasadu, a da na jesen uradimo i rekonstrukciju unutrašnjeg dela, čime bi zaokružili celu priču ove biblioteke. Drago nam je da smo uspeli da ovaj bitan projekat za sve nas realizujemo“, poručio je Ratković i dodao da se planiraju slične akcije i u drugim naseljenim mestima.

default

Ovom prilikom gradonačelnik i njegovi saradnici donirali su i paket knjiga ogranku Gradske biblioteke u Čonoplji.

 

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • BELA PITA

    Deserti 20. 01. 2022.

    BELA PITA Za nas je bela pita oduvek bila limun pita. Ovaj kolač takvog pamtim i takvog želim da ga pamtim. Divne tanke korice[…]

    Read more...