Oglasilo se tužilaštvo o tragediji iz Sombora: Žrtve imale tragove nasilja Foto: Nova.rs/video
četvrtak, 30 decembar 2021 13:28

Oglasilo se tužilaštvo o tragediji iz Sombora: Žrtve imale tragove nasilja

Povodom tragičnog događaja, koji se desio juče u ulici Sime Šolaje u Somboru, u kome je Zdravko Goranović ubio svoje dve ćerke, ženu, a zatim se obesio, oglasilo se i Više javno tužilaštvo u Somboru.

„Više javno tužilaštvo u Somboru obaveštava javnost da je u Somboru u ulici Simele Šolaje broj 13, dana 29.12.2021. godine, oko 13,30 časova, započet i izvršen uviđaj, a nakon što je od strane Vatrogasne službe ugašen požar u kući. U prizemlju navedene kuće pronađena su tri leša i to Goranović Mirjane iz Sombora (rođ. 1966. godine) i njenih ćerki Goranović Anastasije (rođ. 2002. godine) i maloletne G.A. (rođ. 2006. godine).

Tela pokojnih su bila zahvaćena požarom, a sa tragovima nasilja na istima. U potkrovlju kuće pronađen je leš Goranović Zdravka (rođ. 1962. godine), koji je suprug Goranović Mirjane i otac Anastasije i maloletne G.A.

Isti je pronađen obešen o kanap sa tragovima krvi na rukama i nožem u džepu pantalona takođe sa tragovima krvi. Naredbom tužilaštva određena je obdukcija tela pokojnih.

Izvršenim uviđajem i do sada preduzetim dokaznim radnjama opravdano se sumnja da je Goranović Zdravko lišio života Goranović Mirjanu, Goranović Anastasiju i maloletnu G.A. i potom prouzrokovao požar u kući i izvršio samoubistvo vešanjem", piše u saopštenju tužilaštva.

Izvor: nova.rs

Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti