četvrtak, 30 decembar 2021 07:18

Na somborskom gradskom klizalištu 1. januara akrobatski spektakl

U sklopu manifestacije „Somborske zimske čarolije“, Gradsko klizalište predstavlja jednu od glavnih atrakcija za naše najmlađe sugrađane, ali i za sve Somborce. Svakodnevno okuplja veliki broj naših sugrađana i posećenost je rekordna, a prvog dana Nove godine na klizalištu se sprema pravi spektakl. O ovom događaju govori Darko Kosanović, direktor Sportskog centra „Soko“.

-Sportski centar je odlučio da za građane 1. januara u 18.30h organizuje akrobatsku predstavu na ledu. Ulaz će biti za potpuno besplatan za sve građane.

Kako najavljuje Kosanović, grupa koja će izvoditi tačku zove se „Haos animatori“ i spremaju nam šarenolik program.

-Ovaj performans uključuje led šou, vatreni šou, akrobatiku, vatrenu violinu. Zaista nešto veoma zanimljivo.

Kosanović je ovom prilikom pozvao sugrađane da se u velikom broju odazovu na ovu manifestaciju. Podsetio je, takođe, da će Gradsko klizalište tokom novogodišnje noći raditi bez prestanka, čak i nakon ponoći. Klizalište će biti privremeno zatvoreno samo 1. januara tokom prepodnevnih časova, zbog priprema za akrobatski šou.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Da li ste se ikada zapitali kako je izgledala prva web stranica u istoriji interneta, te čemu je služila? Prvi web sajt...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.