ponedeljak, 20 decembar 2021 07:24

Finiš Trkačke lige Somaraton za 2021. godinu!

 

            U subotu 18.12.2021. godine održano je poslednje 252. kolo Trkačke lige Somaraton u 2021. godini. Tokom ove godine održano je 46. kola lige i istrčano je rekordnih 5.435 kilometara. Subotnju trku na pet kilometara na šetalištu pored Velikog Bačkog Kanala, tokom 2021. godine istrčalo je 78 trkača. Ligu su pored somaratonaca trčali i triatlonci, biciklisti, fudbaleri i drugi.

            Šampion Trkačke Lige Somaraton za sezonu 2021. godina je Dragan Trkulja koji je uspeo da održi dobar i stalan tempo tokom cele godine i da ostane ispred prošlogodišnjeg šampiona Josipa Majora koji će se morati zadovoljiti drugim mestom i predati Trkulji prenosni pehar Lige. Bronza ove godine ide trećeplasiranom Dejanu Nikoliću. Šampionka kod dama je Mirjana Došen koja je suvereno vladala među damama tokom cele godine. Do tad je ‘’borba’’ za drugo i treće mesto bila neizvesna do poslednjeg kola, a raspletom u poslednjem kolu vicešampionska titula pripala je Ani Pagač, a bronza Ivani Šokac.

            Raspored ‘’ligaša’’ do desetog mesta u muškoj konkurenciji: Zoran Nikolić, Srđan Sajlović, Dejan Hrkalović, Miroslav Liščević, Arpad Šarkezi, Robert Lalić i Danijel Šokac,  a kod dama Danica Grujić Firanj, Biljana Vezmar, Sanja Vojvodić, Ana Pešić, Jelena Perenčević, Mina Bošnjak i Tijana Odobašić.

            Nakon mesec dana pauze krajem januara kreće nova sezona lige za 2022. godinu te pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže svake subote na ligaških pet kilometara što je dostupna dužina za svakog ko želi da se pokrene i oseti energiju Somaratona.

 

                                                                                   

Slobodno vreme

Lifestyle

Prema podacima Interpola, globalna ilegalna industrija lažnih lekova najbrže je rastuća kriminalna delatnost na svetu sa...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.