utorak, 14 decembar 2021 07:51

KLIZALIŠTE OD 16. DECEMBRA: Radovi na somborskom Trgu svetog trojstva

 

OVIH dana na trgu Svetog trojstva u centru Sombora,koje se nalazi između Gimnazije „Veljko Petrović“,Kulturnog centra „Laza Kostić“,Galerije „Milan Konjović“ i Gradske pijace, užubarano se privode radovi na postavljanju klizališta,a na veliku radost mališana, ali odrsalih sugrađana.

Veliki broj ljubitelja klizalja će ove godine moći stati na stazu već 16. decembra.

Nadležni kažu da će prvog dana klizanje biti besplatno,a kao svake godine, tokom sezone klizanja biće organizovani i promotavni sadržaji uz asisitenciju stručnjaka.

izvor:novosti.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

 Kako god to danas izgledalo, sa vremenske distance od 30, 40 i više godina, u bivšoj Jugoslaviji vozili su se različiti...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.