subota, 11 decembar 2021 08:39

SEDNICA GRADSKOG VEĆA: CENE GREJANJA OSTAJU ISTE

Gradsko veće grada Sombora održalo je 74. sednicu na čijem dnevnom redu se našlo deset tačaka.

Između ostalog, Gradsko veće prihvatilo je da Grad Sombor i 2022. godine nastavi učešće u realizaciji muzičkog programa „Srbija u ritmu Evrope“. I naredne godine mladi talenti imaće priliku da na najvećoj manifestaciji u regionu koja je je osmišljena u skladu sa Evropskom poveljom o učešću mladih u životu na lokalnom i regionalnom nivou, Belom knjigom EU o mladima, Nacionalnom strategijom za mlade Republike Srbije i Akcionim planom politike za mlade u Vojvodini, steknu nova iskustva, pokažu i dokažu tvoje talente za pevanje, igru i scenski nastup i da pritom imaju tu čast da predstavljaju svoj grad. Deca Grada Sombora, odabrana na audiciji, pripremaće se za učešće na finalnom koncertu i predstavljanje Sombora, kao i jedne od zemalja Evrope koja im bude dodeljena od strane organizacije manifestacije “Srbija u ritmu Evrope”. Finalni koncert će se održati u Srbobranu, gradu koji je 2021. godine bio pobednik manifestacije.

Na 74. sednici Gradsko veće nije dalo saglasnost da se promeni cena isporuke toplotne energije koje primenjuje JKP „Energana“ Sombor za grejnu sezonu 2021/2022.

 

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.