nedelja, 05 decembar 2021 07:59

XII „RAVANGRAD WINE FEST“ OKUPIO LJUBITELJE VINA U SOMBOR

 

XII međunarodni festival vina i hrane „Ravangrad wine fest“ održan je u Somboru, na otvorenom prostoru „Kabarea“, gde su  posetioci imali priliku da probaju vina, rakije i razne delikatese sa kojima se predstavilo oko 50 izlagača iz svih krajeva Srbije, ali i Hrvatske i Mađarske.

Festival je organizovala Turistička organizacija grada Sombora, pod pokroviteljstvom Grada Sombora.

„Uspeli smo nakon one prošlogodišnje pauze da se organizujemo i da ne dozvolimo da još jednu godinu budemo bez omiljenog hedonističkog festivala Somboraca i njihovih gostiju, tako da u malo izmenjenom obliku imamo isto naš omiljeni festival gde smo okupili nekih pedesetak izlagača i sačuvali taj međunarodni karakter Festivala, jer imamo goste i izlagače koji nam dolaze od Valjeva, pa na gore prema nama, sve do naših suseda iz Hrvatske i iz Mađarske, gde uz program koji podrazumeva dobro vino, rakije i odličnu domaću hranu, naravno tu je i muzika sa četiri somborska benda i stručni deo priče koji podrazumeva predavanja na interesantne teme za sve ljubitelje vina“ rekla je v.d. direktorica Turističke organizacije grada Sombora Zdenka Mitić.

 

 

 

 

 

 

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.