petak, 03 decembar 2021 07:58

Premijera predstave "Svaka divna stvar" oduševila somborsku publiku

SOMBOR - U Narodnom pozorištu u Somboru održana je druga premijera u sezoni "Svaka divna stvar" reditelja i glumca Ninoslava Đorđevića.
Neobičan komad iznenadio je mnoge, od samog ulaska publike u pozorište do uklanjanja četvrtog zida i svako je predstavu doživeo na svoj način, a mnogi su u istoj i učestvovali.

Reditelj Ninoslav Đorđević i glumica Lea Jevtić ponovo su oduševili somborsku publiku.

"Najveća pobeda ili poruka će biti, ako posle ove predstave neka osoba koja je bila među gledaocima ima određene probleme, bude inspirisana predstavom i ako podeli te svoje probleme sa nekim i zapravo potraži pomoć. To će biti najveća poruka predstave", rekao je reditelj i glumac Đorđević.

"Posle svake probe bilo je jako emotivno. Posle svake probe osećala sam se veoma otvoreno i ranjivo i nisam mogla da verujem da to može da bude još veće i još otvorenije, a to se desilo sada posle premijere. Ljudi su nam pomogli koliko su mogli i ulepšali nam ovo veče", rekla je Lea Jevtić.

Puna dva sata u publici su se smenjivali smeh i suze.

Emocija, toplina i zajedništvo nikoga nisu ostavili ravnodušnim, a na kraju je svima pružen zagrljaj.

Prva repriza predstave "Svaka divna stvar" na repertoaru je već 6. decembra.

izvor:rtv.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Da li ste se ikada zapitali kako je izgledala prva web stranica u istoriji interneta, te čemu je služila? Prvi web sajt...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.