ponedeljak, 29 novembar 2021 11:11

Somaratonci savladali izazovni Povlen!

U subotu 27. novembra članovi Atletsko rekrativnog kluba ‘’Somaraton’’ Sombor su učestvovali na izuzetno teškoj i zahtevnoj trejl - planinskoj trci u Zapadnoj Srbiji na planini Povlen koja se nalazi na nadmorskoj visini od 1.347 metara, a u organizaciji  ‘’Serbia West Trails’’. Takmičari su mogli da biraju izmedju dve trke od 10 ili 17 kilometara.

            Trku od 10 kilometara i usponom od 579 metara istrčala je fantastična Damjana Perenčević koja je zauzela visoko  deveto mesto u generalnom plasmanu i još jednom pokazala da se nalazi u odličnoj formi iako je blizu kraj godine i trkačke sezone te da joj ni ovako teške i naporne trke ne predstavljaju problem.

            Trku na 17 kilometara i uspon od 960 metara su uspešno savladali: Miroslav Liščević, Jelena Perenčević, Milan Kovačić, Sanja Vojvodić, Ivana Šokac, Ilija Zvekanov, Predrag Škorić i Daniel Šokac.

            Članovi Somaratona su još jednom na najbolji mogući našin predstavili grad Sombor i klub te ujedno i promovisali 42. Somborski Intersport polumaraton koji ce se odrzati 08.05.2022. godine.

            U subotu i nedelju 27. i 28. novembra u Kragujevcu su odražani tradiconalni Dani atletike – završni seminar nacionalnog Srpskog atletskog saveza na kojem je analizirana protekla sezona kao i priprema za 2022. godinu u kojoj nas očekuje Svetsko dvoransko prevenstvo u atletici koje će se održati u Beogradu, a koje predstavlja najznačajniji sportski događaj ikad organizovan u Srbiji. Seminaru su prisustvovali i Damir Marković predsednik Ark ‘’Somaraton’’ i član nadzornog odbora Srpskog atletskog saveza kao i Josip Major trener ‘’Somaratona’’.

                                                                                 

Slobodno vreme

Lifestyle

Stručnjaci se ne slažu šta je to tačno, ali veruju da je krivac stres. Fibromialgija donosi nesnosne bolove iako je fizi...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.