utorak, 23 novembar 2021 07:02

Obeležavanje ulica i kućnih brojeva u mesnim zajednicama “Crvenka”, “Selenča”, “Stara Selenča” i “Gornja Varoš”

Obeležavanje ulica i kućnih brojeva, u okviru projekta „Ažuriranje adresnog registra“, sprovešće se u ulicama mesnih zajednica „Crvenka“, „Stara Selenča“, „Selenča“ i „Gornja Varoš“, počevši od 2. decembra 2021. godine.

Lokacije ulica u kojima će se sprovesti obeležavanje, kao i termine izvođenja postavke tablica možete da pogledate u zvaničnom obaveštenju na  linku.

Ukoliko građani koji stanuju u ulicama u kojima će se vršiti postavka tablica sa nazivima ulica i kućnih brojeva, ne budu u mogućnosti da prisustvuju označavanju u terminu koje je naznačeno u zvaničnom obaveštenju, pismenim putem će biti obavešteni o njihovim obavezama po pitanju obeležavanja, mestu preuzimanja tablica, kao i drugim značajnim informacijama vezanim za označavanje.

Sredstva u vrednosti od 1.819.000,00 dinara za nabavku tablica sa nazivima ulica i kućnih brojeva obezbedilo je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, a Grad Sombor izvršio je nabavku 140 tabli sa nazivima ulica i 1446 tablica sa kućnim brojevima. Radove na obeležavanju ulica i kućnih brojeva sprovešće Javno komunalno preduzeće „Zelenilo“ Sombor.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Stručnjaci se ne slažu šta je to tačno, ali veruju da je krivac stres. Fibromialgija donosi nesnosne bolove iako je fizi...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.