ponedeljak, 01 novembar 2021 07:35

SEDNICA GRADSKOG VEĆA: U PLANU REKONSTRUKCIJA DOMA ZDRAVLJA

Gradsko veće grada Sombora, 29. oktobra, održalo je 65. sednicu na čijem dnevnom redu se našlo deset tačaka.

Između ostalog, Gradsko veće prihvatilo je predlog Desetih izmena i dopuna Plana javnih nabavki grada Sombora za 2021. godinu, radi dodavanja Javne nabavke rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja „Dr Đorđe Lazić“ u Somboru. Javnu nabavku zajednički će sprovesti Grad Sombor i Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije. Procenjena vrednost javne nabavke je 164.737.285,16 dinara bez PDV-a, odnosno 197.684.742,19 dinara sa PDV-om, a sredstva je obezbedila Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije.

Na 65. sednici Gradsko veće prihvatilo je i predlog Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta Grada Sombora za 2021. godinu, koji će se naći pred odbornicima na narednoj sednici Skupštine grada.

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Pevačica Olja Bajrami imala je kancer tri puta, a svaki put izašla je iz borbe za život kao pobednik. Pevačica Olja Baj...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.