sreda, 27 oktobar 2021 08:18

U Somboru u planu izgradnja poslovnog objekta za servis, kompjutersku dijagnostiku i tehnički pregled vozila

Sanja i Vladimir Marijanac investitori su zainteresovani za izgradnju poslovnog objekta za servis, kompjutersku dijagnostiku i tehnički pregled vozila u Somboru.

Objekat bi trebalo da bude prizeman, na katastarskoj parceli 7922, na prostoru Bloka 80, u ulici Sivački put bb, koja je površine 23 a 67 m2.

U prizemlju se nalaze: tehnološka linija za tehnički pregled, servis i dijagnostiku vozila, prijemna kancelarija, čekaonica, toalet za stranke, toalet za zaposlene, čajna kuhinja, administrativna kancelarija, arhiva, kancelarija za kontrolore, tehnička prostorija sa kompresorom i spoljni toalet.

Pored objekta na parceli je planirana i izgradnja poligona i parking površina za putnička vozila. Ukupna bruto razvijena građevinska površina objekta je 281,97 m2, a ukupna neto površina objekta je 236,12 m2.

Kolski saobraćajni pristup lokaciji širine 6 m je planiran sa severoistočne strane sa ulice Sivački put. U okviru parcele planirane su interne saobraćajnice, kojima se obezbeđuje kretanje merodavnih vozila. Sa severoistočne strane planiran je i glavni pešački pristup.

Na parkiralištu na otvorenom predviđeno je parkiranje putničkih vozila na ukupno šest parking mesta.

U objekat se ulazi iz dvorišta. Projektovani su zasebni ulaz i izlaz za liniju za tehnički pregled, ulaz za stranke, ulaz u tehničku prostoriju i toalet.

Na parceli su planirane zelene površine koje će se urediti i adekvatno ozeleniti uz zadržavanje postojeće kvalitetne vegetacije.

Planirano je ograđivanje parcele.

Urbanistički projekat urbanističko-arhitektonske razrade lokacije nalazi se na javnom uvidu do 5. novembra. Obrađivač plana je Urban planning iz Apatina.

izvor:ekapija.com

Slobodno vreme

Lifestyle

Pevačica Olja Bajrami imala je kancer tri puta, a svaki put izašla je iz borbe za život kao pobednik. Pevačica Olja Baj...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.