utorak, 12 oktobar 2021 07:38

Adaptacija gradske hale "Mostonga" u Somboru

SOMBOR - Pokrajinski sekrtetar za sport i omladinu Dane Basta zajedno sa gradonačelnikom Sombora Antoniom Ratkovićem, obišao je radove u gradskoj hali "Mostonga" u Somboru koje je finansirao Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu.
Pokrajinska vlada prepoznala je i finansirala kompletnu rasvetu u Gradskoj hali "Mostonga" u Somboru sa 8,5 miliona dinara. Sredstva su utrošena za adaptaciju osvetljenja četiri sportske sale u tom objektu.

"Rasveta je postavljena onako kako treba, sada su uslovi savršeni, čuli smo da se više od 30 klubova ovde bavi sportskim aktivnostima, imaju svoje treninge i izuzetno smo zadovoljni što smo mogli da poravimo uslove u ovoj hali", rekao je Dane Basta, pokrajinski sekretar za sport i omladinu.

"Svakako da je bila potreba da se u ovoj Gradskoj hali adaptira osvetljenje i da svi klubovi koji treniraju imaju što bolje uslove, pre svega za trenažne procese, ali i za svoje utakmice. U hali se nalaze reflektori jačine od 63 do 375 vati", izjavio je Antonio Ratković, gradonačelnik Sombora.

"Razgovarali smo šta je sledeći korak i kako bismo mogli još da unapredimo rad svih sportista, kako bismo podstakli mlade i decu da se što više bave sportom, a tu pre svega mislimo na zamenu parketa i o drugim projektima koji nas čekaju u budućnosti", izjavio je Darko Kosanović, direktor Sportskog centa "Soko" u Somboru.

Velika i mala sala kao i sale za boks i borilačke sportove pružiće sportistima Sombora bolje uslove za trening, a najavljena su i dalja ulaganja u sport i sportsku infrastrukturu.

izvor:rtv.rs

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • KOLAČ JAJE NA OKO

    Deserti 18. 10. 2021.

    KOLAČ JAJE NA OKO Uskršnja nedelja nam počinje ovim receptom! Pripremila sam vam nekoliko jednostavnih recepata za koje vam neće trebati mnogo vremena, ali biće i[…]

    Read more...