ponedeljak, 11 oktobar 2021 07:58

"Prevencija diskriminacije" - obuka za vršnjačke edukatore Sombora

SOMBOR - Somborski edukativni centar poziva mlade iz tog grada i okolnih sela, koji imaju između 15 i 30 godina da se prijave na obuku za vršnjačke edukatore za prevenciju diskriminacije.
Obuka je besplatna, a rok za prijavu je utorak, 12. oktobar, kaže za naš Radio Srđan Vlaškalić, izvršni direktor Somborskog edukativnog centra i dodaje da je Centar jedan od partnera Grada u projektu nazvanom „Lokalna zajednica u službi ličnog i socijalnog razvoja mladih u Somboru“.

Mladi koji su zainetresovani da postanu vršnjački edukatori treba da popune formular koji se nalazi na sajtu Somborskog edukativnog centra set.org.rs.

"Obuke se realizuju u terminima od 15. do 17. oktobra i od 29. do 30. oktobra, dakle dva modula po tri dana, na kojima su obezbeđeni obroci i materijal za rad i nakon te obuke, maldi koji budu prošli taj trening će zajedno sa mentorima biti podržani da osmisle scenarija za radionice koje će biti u novembru realizovane po srednjim školama u Somboru na temu "Prevencija diskriminacije", u parovima" rekao je Vlaškalić.

Obuka je besplatna odnosno finansira ga Ministarstvo omladine i sporta zajedno sa lokalnim partnerima.

izvor:rtv.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ljudi se suočavaju sa finansijskim izazovima u određenim periodima svog života. Bilo da se radi o neočekivanim tro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.