utorak, 05 oktobar 2021 09:07

Promocija zdravog života u prirodi

BAČKI MONOŠTOR - Radi promocije zdravih stilova života i očuvanja prirode i životne sredine, u Bačkom Monoštoru je realizovan promotivni izlet u SRP „Gornje Podunavlje“.Vožnja biciklima, sa početnom tačkom od odmorišta nove biciklističke rute „Evropski Amazon“, šetnja vikend naseljem Dondo i nezaobilazni čas joge u saradnji sa „Joga centrom“ Sombor.
Organizator aktivnosti bilo je UG „Podunav“ Bački Monoštor, u sklopu projekta „Uključivanje lokalne zajednice u proces upravljanja zaštićenim prirodnim dobrima, na primeru SRP Gornje Podunavlje“, u saradnji sa vodećim partnerom projekta – JP „Vojvodinašume“ i partnerom iz Bačkog Brega – HKPD „Silvije Strahimir Kranjčević“.

Projekat je podržala WWF – Svetske organizacije za prirodu i inicijative Parkovi Dinarida, a osnovni cilj ovog projekta je integracija i saradnja lokalne zajednice sa upravljačem zaštićenog prirodnog dobra – SRP „Gornje Podunavlje“. Pored ove aktivnosti, ranije je realizovano i obeležavanje Dana rezervata, kao i radionice tradicionalnih zanata.

izvor:rtv.rs

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • Kinder toblerone

    Deserti 26. 11. 2021.

    Kinder toblerone Za kinder toblerone masa je ista kao kod rafaelo kuglice do dodavanja kokosa. Izuzimamo ga i dodajemo čokoladu. Divan ukus, drugačiji od[…]

    Read more...