ponedeljak, 04 oktobar 2021 08:18

ЗАТВОРЕНИ БАЗЕН ПОЧЕО СА РАДОМ

Градоначелник Сомбора Антонио Ратковић, заједно са чланом Градског већа за област спорта, омладине, деце и здравства Антонијом Нађ Косановић и директором Спортског центра „Соко“ Дарком Косановићем, обишао је затворени базен који је данас почео са радом.

Поводом почетка нове купалишне сезоне затворени базен ће 1. и 2. октобра радити само за грађанство, а улаз ће бити бесплатан.

„За неколико дана очекујемо да ће базен бити прикопчан на гас, тако да грејање на затвореном базену неће више бити на мазут, што је свакако био приоритет свих нас. Такође бих нагласио да ће спортска хала Мостонга ове сезоне радити у свом пуном капацитету, тако да ће сви спортски клубови моћи да је користе, а и базен ће бити на располагању, како за грађанство, тако и за све клубове“ рекао је градоначелник.

Директор спортског центра „Соко“ Дарко Косановић позвао је суграђане и становнике околних места да посете градски базен.

„Драго ми је да данас, 1. октобра, као и свих претходних година, дакле то је постала традиција, отварамо затворени базен. Такође ми је веома драго што смо могли да угостимо градоначелника са његовим сарадницима и што може да види шта смо све урадили за почетак ове купалишне сезоне на затвореном базену. Ове године базен почиње у мало другачијем формату. Тамо где је био главни улаз, односно угоститељски објекат, се обавља вакцинација, тако да улазак на затворени базен је са стране отвореног базена и видим да се сви купачи веома лако сналазе. Што се тиче цене улазница, као и претходних година, мала деца не плаћају улаз, сва остала деца, студенти и пензионери плаћају карту од 100 динара, док одрасли плаћају улазницу од 200 динара. Исто тако, и даље су у понуди сет улазнице, где десет улазака за одрасле кошта 1600 динара, док за све остале кошта 800 динара“, казао је директор Спортског центра „Соко“.

Радним данима базен ће радити од 9 до 18.30 часова, након тога се одржавају пливачки и ватерполо тренинзи. Суботом базен ради од 9 до 20 часова, док је радно време базена недељом од 9 до 16.30 часова.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.