ponedeljak, 04 oktobar 2021 08:18

ЗАТВОРЕНИ БАЗЕН ПОЧЕО СА РАДОМ

Градоначелник Сомбора Антонио Ратковић, заједно са чланом Градског већа за област спорта, омладине, деце и здравства Антонијом Нађ Косановић и директором Спортског центра „Соко“ Дарком Косановићем, обишао је затворени базен који је данас почео са радом.

Поводом почетка нове купалишне сезоне затворени базен ће 1. и 2. октобра радити само за грађанство, а улаз ће бити бесплатан.

„За неколико дана очекујемо да ће базен бити прикопчан на гас, тако да грејање на затвореном базену неће више бити на мазут, што је свакако био приоритет свих нас. Такође бих нагласио да ће спортска хала Мостонга ове сезоне радити у свом пуном капацитету, тако да ће сви спортски клубови моћи да је користе, а и базен ће бити на располагању, како за грађанство, тако и за све клубове“ рекао је градоначелник.

Директор спортског центра „Соко“ Дарко Косановић позвао је суграђане и становнике околних места да посете градски базен.

„Драго ми је да данас, 1. октобра, као и свих претходних година, дакле то је постала традиција, отварамо затворени базен. Такође ми је веома драго што смо могли да угостимо градоначелника са његовим сарадницима и што може да види шта смо све урадили за почетак ове купалишне сезоне на затвореном базену. Ове године базен почиње у мало другачијем формату. Тамо где је био главни улаз, односно угоститељски објекат, се обавља вакцинација, тако да улазак на затворени базен је са стране отвореног базена и видим да се сви купачи веома лако сналазе. Што се тиче цене улазница, као и претходних година, мала деца не плаћају улаз, сва остала деца, студенти и пензионери плаћају карту од 100 динара, док одрасли плаћају улазницу од 200 динара. Исто тако, и даље су у понуди сет улазнице, где десет улазака за одрасле кошта 1600 динара, док за све остале кошта 800 динара“, казао је директор Спортског центра „Соко“.

Радним данима базен ће радити од 9 до 18.30 часова, након тога се одржавају пливачки и ватерполо тренинзи. Суботом базен ради од 9 до 20 часова, док је радно време базена недељом од 9 до 16.30 часова.

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • Kinder toblerone

    Deserti 26. 11. 2021.

    Kinder toblerone Za kinder toblerone masa je ista kao kod rafaelo kuglice do dodavanja kokosa. Izuzimamo ga i dodajemo čokoladu. Divan ukus, drugačiji od[…]

    Read more...