petak, 01 oktobar 2021 07:02

POTPISAN UGOVOR SA STIPENDISTOM GRADA SOMBORA

Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković potpisao je danas ugovor o stipendiranju sa Svetozarom Poljakom, đakom generacije srednjih škola u školskoj 2020/2021. godini.

Prema odredbama ugovora, Grad Sombor će Svetozaru za vreme trajanja redovnih studija i za vreme trajanja nastave, stipendiju isplaćivati u 10 mesečnih rata u vrednosti 40 odsto od prosečne zarade u Republici Srbiji.

Kao 21. stipendista grada i redovan student Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu – smer energetika, elektronika i telekomunikacije, na režimu finansiranja iz republičkog budžeta, Svetozar ima obavezu da tokom studija redovno daje ispite, u roku upisuje naredne godine studija i da ostvaruje  uspeh iznad 8,00.

Gradonačelnik je čestitao Svetozaru na uspehu koji je ostvario tokom srednje škole, kao i na uspešnom upisu studija na željenom fakultetu. 

 

 

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.